طرح توجیهی غذای آماده pdf سال 98

دسته بندي : طرح توجیهی وکارآفرینی » صنایع غذایی
طرح توجیهی غذای آماده
امروزه غذاهای آماده و نیمه آماده طرفداران خودشان رادارند طرح توجیهی غذای آماده ازجمله طرح‌هایی است که ضرورت وجود آن دیگر بر کسی پوشیده نیست زیرا امروزه با افزایش مشغله‌های کاری و فردی که همه ما درگیر آن هستیم شاید کمتر فرصت آن پیش بیاید که بتوانیم در خانه غذاهای گرم و موردعلاقه‌مان را پخت کنیم، خوشبختانه غذاهای آماده‌ای هستند که کیفیت غذای خانگی رادارند و می‌توان از آن‌ها استفاده کرد، به همین جهت است که اجرای طرح غذای آماده می‌تواند جز مشاغلی است که موردتقاضا است و می‌تواند سود خوبی را نصیب سرمایه‌گذار کند.
طرح توجیهی غذای آماده
معرفی طرح

در طرح توجیهی غذای آماده هدف ما اجرای یک آشپزخانه بزرگ است که در آنجا به پخت و تهیه انواع غذا پرداخته می‌شود. در این طرح سعی کرده‌ایم شمارا با این حرفه تا حدودی آشنا کنیم و بیشتر هدف ما بررسی هزینه‌ها و سرمایه لازم برای راه‌اندازی یک غذای آماده در ابعاد کوچک است، در طرح توجیهی غذای آماده همه هزینه‌ها ازجمله هزینه لازم برای خرید تجهیزات آشپزخانه ازجمله: خرید یخچال و اجاق‌گاز و وسایل آشپزخانه و ... و همچنین هزینه‌های لازم جهت تهیه مواد اولیه، بررسی سود و زیان سالانه طرح، محاسبه نرخ بازدهی طرح که همه موارد بر اساس قیمت‌های سال 98 و نرخ تورم 30% به‌صورت سالانه محاسبه‌شده‌اند.

فهرست مطالب موجود درطرح توجیهی غذای آماده 98:
برآورد هزینه لازم برای تهیه زمین برای غذای آماده
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه اجاره مکان برای غذای آماده
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل مثل موتور سیکلت برای حمل غذا

برآورد مواد اولیه تهیه غذای آماده
برآورد آب ،برق ،سوخت
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد کارگر

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای غذای آماده

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن


خلاصه گزارش طرح توجیهی غذای آماده 98
 
1-عنوان فعاليت:  
2-ظرفيت : به جدول 4 مراجعه شود
3-مجري طرح: ؟
4-محل اجرا : محل خودتان را بنویسید
5-اشتغال طرح : 5نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 3044.04میلیون ریال
7-سرمايه در گردش : 1007.13میلیون ریال
8-سرمايه گذاري کل طرح : 4051.18میلیون ریال
9-ميزان زمين طرح : مکان اجاره ایی
10-ميزان زمين بنا : مکان اجاره ایی
11-ميزان تسهيلات مورد نياز : 3240.94میلیون ریال
12-نوع تسهيلات : وام 5 ساله
13-نقطه سربه سر : 62.83%
14-مدت برگشت سرمايه : 5.00سال
15-نرخ بازدهي سرمايه : 38.61%
16-تورم : -
16-نرخ تنزیل : 0.18
دسته بندی: طرح توجیهی وکارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2758 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ورد + پی دی اف doc + pdf

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:328 کیلوبایت

 قیمت: 22,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: